fbpx

Evighedsbuket

  /  Evighedsbuket

Evighedsbuket fra Blomsterbureauet

Evighedsbuket fra Blomsterbureauet.

Evighedsbuketter er med tiden blevet til en stor ting. Ikke blot i Danmark, men rundt omkring i den store verden.
En evighedsbuket er lavet for at kunne holde i mange år, og hos Blomsterbureauet går vi meget op i, ikke blot at lave smukke og unikke evighedsbuketter, men også at bruge evighedsblomster af højeste kvalitet.

Hos blomsterbureauet har vi aftaler med udvalgte landmænd/marker i vores lokalområde, hvor vi får lov at plukke og tørre et udvalg af diverse korntyper mv.
Dette er naturligvis kun en lille del af vores totale sortiment, men derved spares transporten på netop denne del, som typisk vil være fra f.eks Holland. Og som man siger – mange bække små.

Når du køber en evighedsbuket hos blomsterbureauet, sætter vi en stor ære i perfektion, og at du som kunde føler at du får noget for dine penge.

Skræddersyet evighedsbuket.

Hos blomsterbureauet kan du altid få skræddersyet en evighedsbuket eller dekoration, der passer til netop dine ønsker om indhold, farve og ikke mindst budget.
En skræddersyet evighedsbuket laves ved, at du som kunde kontakter os via mail eller via vores sociale medier med ønsker. Derefter går vi straks igang med opgaven.
Du får altid lov til at godkende din skræddersyede buket inden vi leverer den.

Send evighedsbuket

Hvor mange blomsterbutikker blot leverer indenfor en relativ kort radius fra deres butik, har vi valgt at levere på hele Sjælland.
Når vi levere en evighedsbuket, så er det altid med personlig levering. Dermed kan vi lige give et råd med på vejen, hvis du f.eks aldrig har haft en tørret buket eller dekoration før.
Hvis du ønsker en af vores evighedsbuketter, men er bosat udenfor Sjælland, så tag endelig kontakt til os, selvom det ikke er muligt at bestille via vores webshop.
Vi har god erfaring med at sende evighedsbuketter til Fyn, Jylland mv – men tilbyder desværre ikke på nuværende tidspunkt, at kunne sende dekorationer, skyer mv., da disse er for skrøbelige.

Evighedsbuket i hvide farver
evigheds brudebuket med præserverede roser
evighedsbuket med lyse farver
Tørret høje pampas
evighedsbuket med gule og lyse farver
evighedsbuket kobber